Administreaza Afacerea

Indiferent de faptul ca iti revendici afacerea sau ca o introduci chiar tu in Directorul de Afaceri, trebuie sa fi atent la cum sa completezi detaliile acesteia. Informatii corecte si clare vor si de ajutor potentialilor clienti. Exista 2 posibilitati de a ajunge la editatea afacerii.

1. Afacerea ta este noua

Asta inseamna ca nu este deja inregistrata pe portal. Vei ajunge la editarea acesteia prin alegerea unui pachet:


Sau din Administrare Afacere -> Administreaza afacerile inregistrate -> Nou:2. Afacerea ta este deja inregistrata

Ori de cate ori doresti sa modifici ceva, o poti face din Administrare Afacere - > Administreaza afacerile inregistrate


Se va afisa lista afacerilor tale si aici le poti edita sau sterge.
! Pentru ca afacerea sa fie afisata in directorul nostru, starea acesteia trebuie sa fie activata (bifata cu verde).


In modul de editare poti vedea si detaliile legate de pachetul ales, il poti schimba sau extinde.

Informatiile firmeiPentru fiecare firma solicitam anumite informatii pentru ca potentialii clienti sa se poata documenta in legatura cu ceea ce faci.

1. Detalii Afacere (1)Aici vei completa urmatoarele:

 • Numele Afacerii: scrie numele afacerii tale
 • Alias: se va gfenera automat, nu trebuie sa completezi nimic aici
 • Registrul Comertului: completeaza acest camp - va fi folosit la generarea facturilor electronice
 • Site Web: nu este un camp obligatoriu, dar aceasta informatie va fi afisata pe pagina afacerii tale si poate ajuta la promovarea ei.
 • Tipul Afacerii: poate fi SRL sau SRL-D
 • Sloganul Afacerii: nu este obligatoriu, dar in caz ca afacerea ta are un slogan, acesta cu siguranta va atrage atentia
 • Afacere - Scurta Descriere: aceasta parte de descriere nu va aparea decat pe pagina afacerii
 • Afacere - Descriere: Aceasta parte de descriere va aparea pe pagina afacerii si langa logo in catalogul afacerilor
 • Cuvinte Cheie: poti introduce cuvinte relevante pentru afacerea ta. Rolul lor este ca aceasta sa fie mai usor gasita din bara de cautare.
! La completarea campurilor Afacere - Scurta Descriere si Afacere - Descriere se poate utiliza HTML. Acesta este un limbaj care modifica modul de afisare al paginii afacerii tale.

Exemplu:
Textul este: "Unii dintre noi calatoresc mereu, pentru a descoperi alte state, alte vieti, alte suflete"

Daca scriu: "Unii dintre noi calatoresc mereu, pentru a descoperi alte state, alte vieti, alte suflete"
Se va afisa: "Unii dintre noi calatoresc mereu, pentru a descoperi alte state, alte vieti, alte suflete"

! Pentru mai multe coduri HTML -> Google

2. Adauga o inagine reprezentativa


Aceasta parte se refera strict la logo-ul (sigla) afacerii tale. Click pe butonul Browse... pentru a alege imaginea din calculatorul tau.
! Sigla trebuie sa fie patrata. Dimensiunile latimii (width) si inaltimii (height) trebuie sa fie egale.

3. Categorii de Afaceri

Este foarte important sa selectezi categoriile de activitate ale afacerii tale. In felul acesta va fi gasita mai usor.

4. Detalii Afacere (2)

A doua parte "Detalii Afacere" se refera strict la locatie.

Completeaza primul camp (cel incadrat cu rosu in imaginea de mai sus) corect si celelate campuri se vor completa automat.
Informatiile trebuiesc introduse in felul urmator: numar, strada, oras, judet, tara.

! Codul postal nu se completeaza singur in urma informatiilor introduse

Daca toate informatiile sunt corecte, locatia sediului tau va fi gasita pe harta Google si va fi afisata automat. Latitudinea si longitudinea vor fi de asemenea setate automat in urma informatiilor introduse de tine.


5. Contact

Acesta este formularul de contact. Aceste informatii nu ar trebui sa lipseasca. Completati cu numarul de telefon, telefon mobil, email si fax.


6. Persoana de contact a afacerii

Aceste informatii vor fi folosite in cazul in care cineva doreste sa contacteze detinatorul afacerii. Nu este neaparat necesar ca datele sa fie ale detinatorului afacerii. Ar trebui sa apartina persoanei care se ocupa de administrarea afacerii pe site-ul nostru si care il tine la curent pe detinator in legatura cu intrebarile/ cerintele clientilor.7. Fotografii si Videoclipuri

Click pe butonul Browse... pentru a adauga o fotografie din calculatorul tau. Poti adauga mai multe si la fiecare poti scrie o descriere. In acest fel iti poti crea propria galerie foto pe pagina afacerii tale.


Acelasi lucru este posibil in cazul videoclipurilor. Apasa butonul x pentru a sterge un videoclip si "Adauga videoclip" pentru a adauga mai multe. Pentru a fi afisate, trebuie copiat in casuta destinata videoclipului codul embed.
Pentru asta, sa luam un exemplu de videoclip distribuit de Youtube:

Click dreapta pe videoclip si meniul din imaginea de mai sus va aparea. Selectati "Copy embed code". Mergi la pagina de editare a afacerii tale, dai click dreapta pe mouse in casuta destinata videoclipului si aparea un meniu din care trebuie sa selectezi "Paste". Codul va aparea in casuta si videoclipul va fi afisat pe pagina afacerii tale.

8. Retele Sociale

Aceasta parte trebuie completata in scopul promovarii afacerii tale. Pe pagina ta vor fi afisate link-urile catre conturile sociale Facebook, Twitter si Google+ pe care le-ai completat in acest formular.! Toate modificarile efectuate in modul editare se vor aplica dupa salvare (butonul albastru Salveaza).

 

Interfata de administrarePoti ajunge la interfata de administrare dand click pe "Administrare" in meniul principal sau urmand calea "Director de Afaceri" => "Administrare Afacere".
! Trebuie sa fii autentificat pentru a avea acces la interfata de administrare.


 • Administreaza afacerile inregistrate - aici se vor afisa afacerile tale. Le poti edita, sterge sau poti extinde/ schimba pachetul ales pentru fiecare dintre ele
 • Administreaza Ofertele: sunt afisate ofertele create de tine pentru a le putea administra (modul este asemanator cu cel de administrare al afacerilor). Tot aici se afla optiunea adaugarii de noi oferte.
 • Administreaza Evenimentele: sunt afisate evenimentele create de tine pentru a le putea administra (modul este asemanator cu cel de administrare al afacerilor). Tot aici se afla optiunea adaugarii de noi evenimente.
 • Administreaza comenzile: acest meniu afiseaza toate tipurile de pachete achizitionate de tine pentru fiecare afacere. Le poti extinde/schimba de aici.
 • Administreaza contul: de aici poti schimba date legate de contul de utilizator precum nume, parola etc.


Facebook

Contact

Telefon:

0731 519.173 / 0752 139.872 / 0725 211.366

Email:

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.