Clinica de Firme

1. Ce inseamna Clinica de Firme? De unde a pornit ideea?

“Clinica de Firme” a luat nastere, ca si concept – fara insa sa aiba vre-o denumire concreta – acum opt ani de zile.
Practic s-a format la cererea pietei si ca raspuns la nevoile clientilor, prietenilor si partenerilor de afaceri pe care ii aveam la vremea restectiva – de a-si dezvolta afacerile, de a cauta parteneri de afaceri si de a lega relatii de calitate, de a-si rezolva problemele, indiferent ca era vorba de infiintarea unei firme, de reorganizarea firmei, de inchiderea ei, de achitarea unor datorii financiare, management, asigurari, marketing, internet marketing, protectia muncii, contabilitate, atrageri de fonduri, investitii etc.

 

Deci in toti acesti ani am functionat ca si un punct central unde oamenii de afaceri veneau sa caute solutii pe care sa le aplice imediat in afacerile lor cu rezultate previzibile. Din toata aceasta activitate s-au nascut parteneriate, relatii si au luat nastere sute de afaceri care au facut si fac viata mai buna proprietarilor, angajatilor si clientilor.
In acest an (2014) am considerat ca a venit vremea sa dam un singur nume acestor acivitati si servicii – sa le organizam sub o forma juridica si sa lansam totul pe piata. Asa am botezat totul sub numele de „Clinica de Firme”– un nume pe care oamenii de afaceri sa-l tina minte si sa-l asocieze cu locul unde se rezolva problemele si provocarile pe care le au in afaceri – locul unde se gasesc solutii concrete si se leaga parteneriate reciproc avantajoase si profitabile de lunga durata.

   

2. Ce servicii ofera Clinica de Firme?


Societatea si lumea a evoluat si evolueaza foarte mult si nu cred ca exista un singur om sau firma care sa le stie pe toate – de aceea credem ca cheia este „colaborarea”. Acest lucru il oferim in Clinica de Firme – colaborare – colaborare pe toate planurile de business si complementare cu afacerile.
Colaborare care sa se concretizeze in rezultate, profit, dezvoltare, inovatie si valoare adusa in piata clientilor si consumatori finali.  3. Care este profilul antreprenorului prezent in Clinica de Firme?

Foarte simplu – un om de afaceri modern cu o minte deschisa la nou si inovatie, un om care crede in colaborare,  un om care sa aiba in prim plan oferirea de valoare pe piata, un om integru si sincer, un om caruia ii plac afacerile si profitul, un om pentru care banul nu este ceva rau si o unealta de a face viata mai buna, un om care nu se sperie de probleme si le considera provocari care il vor ajuta sa creasca si sa se dezvolte, un om care crede in colaborare si pentru care competitia inseamna – motivatia de a fi mai bun, de a inova si de a oferi lucruri, produse si solutii mai bune pentru clientul si consumatorul final, un om care la sfarsitul zilei isi doreste o viata mai buna pentru el, pentru familia lui si pentru comunitatea din care face parte, un om care iubeste sa imparta cu ceilalti binecuvantarile oferite de viata si mediul de afaceri.

4. De ce antreprenorii ar trebui sa faca parte din Clinica?

Nimic nu trebuie – dar daca esti omul care se identifica cu profilul descris mai sus – am fi onorati sa ne fii alaturi, sa colaboram si sa facem impreuna lucruri de valoare.

5. Antreprenorii din zona de vest inteleg beneficiile aduse de Clinica de Firme pentru companiile lor? Care sunt acestea?

Pe oameni nu trebuie sa ii convingi sa le fie bine – ei sunt nascuti cu aceasta dorinta – ei doresc acest lucru pe toate planurile vietii lor – implicit in business.
Care sunt beneficiile? Impreuna vom fi puternici, impreuna vom reusi mai repede, impreuna ne va fi mai usor, impreuna vom aduce mai multa valoare pe piata, impreuna vom trece peste probleme si provocari mai repede, impreuna vom avea profit si impreuna, la sfarsitul zilei, ne vom bucura de o viata mai buna atat noi cat si comunitatea din care facem parte.

6. Care sunt obiectivele Clinicii de Firme pentru urmatoarele 6 luni/12 luni?

Vrem sa lansam aceasta idee pe piata si sa unim sub ideea de colaborare de calitate cel putin o mie de oameni de afaceri care sa se sprijine reciproc, sa isi dezvolte afacerile, sa genereze valoare pe piata, sa obtina profituri si impreuna sa ne aducem aportul nostru la construirea unei comunitati prospere si a unei vieti mai bune pentru noi toti si copii nostrii care cresc si vor trai in aceasta comunitate, in aceasta tara.

Facebook

Contact

Telefon:

0731 519.173 / 0752 139.872 / 0725 211.366

Email:

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.