Inregistreaza-te si Revendica-ti Afacerea

Inregistrarea


Pentru a beneficia de facilitatile oferite pe Portalul Clinica de Firme, primul lucru pe care trebuie sa il faci este sa te inregistrezi. Optiunea de a crea un cont nou se afla sub formularul de autentificare:

Formularul de inregistrare trebuie completat cu numele tau, un nume de utilizator (pe care il vei folosi la autentificare si poate fi orice fel de nume), parola si email.
Dupa inregistrare, vei primi un email (pe adresa folosita la inregistrare) cu link-ul de activare. Intra pe email si da click pe acel link. Dupa aceasta esti inregistrat pe site-ul nostru si te poti autentifica.


Revendica-ti afacerea
Dupa autentificare, verifica daca afacerea ta se afla in directorul nostru de afaceri. Mergi in meniul principal si da click pe Director de Afaceri. Scrie numele afacerii tale in bara de Cautare si daca afacerea ta este gasita, da click pe ea. Pe langa alte detalii, va aparea la afacerea ta butonul "Revendica Afacerea". Click pe acesta si completeaza formularul care apare.
La completarea formularului, scrie numele pe care l-ai scris si la inregistrare (numele tau, nu cel de utilizator), functia pe care o ocupi in cadrul firmei si adresa de email folosita la inregistrare. Click pe butonul albastru "Revendica Afacerea" pentru a trimite cererea.

Noi vom aproba cererea de revendicare in cel mult 24 de ore.

! O afacere poate avea un singur detinator pe site. Ar fi bine ca cel care revendica afacerea sa fie persoana care se va ocupa de promovarea afacerii pe site-ul nostru, cel care se poate ocupa de postarea evenimentelor si ofertelor afacerii.


Daca afacerea ta nu se afla in lista noastra, verifica ofertele noastre la sectiunea Director de Afaceri -> Pachete. Acolo vei gasi detalii despre cele 4 pachete si costul fiecaruia. Plata se poate realiza prin Cardsave, transfer bancar sau cash (la sediul firmei noastre).Dupa ce alegi pachetul va trebui sa completezi informatiile legate de afacerea ta. Mai multe detalii despre acesta tema poti gasi la sectiunea "Administrarea Afacerii".

! Fiecare afacere necesita un pachet. Deci ca utilizator poti detine mai multe afaceri, dar pentru fiecare din ele trebuie sa alegi si sa pletesti un pachet.

Facebook

Contact

Telefon:

0731 519.173 / 0752 139.872 / 0725 211.366

Email:

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.